Danmarks Matematiklærerforening

Blog indlæg fra Folkeskolen.dk

 • Talentvejlederuddannelse i Wales!
  ScienceTalenter i Sorø gennemfører i samarbejde med UCC en talentvejlederuddannelse. Uddannelsen skal styrke lærerne i at identificere og imødekomme de fagligt stærke elever, udarbejde talentstrategier samt stå i spidsen for en kulturforandring, der indtænker talenterne i undervisningen. En del af uddannelsen er en studietur til Wales.
 • Nu skal it ind i matematikundervisningen – alle steder
  Danmarks Matematiklærerforening sætter nu skarpt ind på, at alle lærere skal bruge cas-værktøjer i deres undervisning – derfor udgiver forlaget en bog, der kommer ud til alle skoler og som e-bog.
 • Tre lærerstuderende udvikler matematikspil uden ord
  Matematikspillet Multi Math er et kortspil med tegninger og tal udviklet til skoler, flygtningelejre og asylcentre til elever med sproglige vanskeligheder. De tre lærerstuderende bag har besøgt centre for syriske flygtninge i Jordan med spillet.
 • Vanskeligheder med tal forfølger en gennem skolesystemet
  På det netop afsluttede årsseminar for foreningen DanSMa havde vi besøg af en spændende forsker fra Minnesota, prof. Michelle Mazzocco. Min blog er denne gang dedikeret til hendes arbejde og vil omhandle en række interessante resultater.
 • Hvornår siger vi undskyld til lærerne?
  Nu, hvor flere og flere skoler og kommuner begynder tilbagerulningen af reformen, var det måske på sin plads med et ’undskyld’?