Danmarks Matematiklærerforening

[ corona | covid 19 ]

Beskyt dig selv og andre – det gør vi!

Men du skal hjælpe til, når du deltager på et af Danmarks Matematiklærer- forenings eller Forlaget MATEMATIKs debatmøder, kurser eller konferencer.

Fra september og året ud har vi planlagt adskillige debat- og kursusforløb rundt om i landet samt en række konferencer og et Sensommerkursus i Odense Congress Center.

Læs mere om aktiviteter og tilbud på www.dkmat.dk

Af hensyn til din, personalets og vores sikkerhed i forbindelse med Covid19 er vi i tæt dialog med alle vores arrangementsudbydere for at sikre, at arrangementerne hele tiden er i overensstemmelse med de statslige myndigheders retningslinjer.

Vi er derfor også i dialog med Politiet, Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen, for at få information om eventuelle ændringer i retningslinjerne, så vi sammen med vores udbydere kan tilpasse og overholde gældende retningslinjer og regler. Læs her om OCC’s retningslinjer for arrangementer:

I udstillingsområder, som vi næsten altid har i forbindelse med vores konferencer, skal vi følge samme regler som gælder for fx indkøbscentre, hvor der max. må deltage 1 person pr. 8 m2 indendørs gulvareal. Det kræver disciplin for os og for dig at sikre afstand, når vi er sammen i udstillingerne, men vi hjælper hinanden!

For en sikkerheds skyldEr du syg af Covid19, så bliv væk!
Du vil i dette tilfælde ikke blive opkrævet kursusafgift.

Mistanke?

Hvis du efter deltagelse i et af vores arrangementer har mistanke om, at du er blevet syg af Covid19, så giv os og myndighederne besked hurtigst muligt!

Husk det er en god idé at få en ”smitte-app” lagt på din mobiltelefon. Så kan du medvirke til en effektiv smitteopsporing, hvis noget på trods af vores fælles bestræbelser går galt.           

Vi håber, at du får gode timer på vores møder, kurser og konferencer!

Forlaget MATEMATIK ApS / Danmarks Matematiklærerforening