Fordel  ved medlemskab

Som medlem af Danmarks Matematiklærerforening støtter du foreningens arbejde for at udvikle matematikundervisningen i Danmark.

Foreningen fremstiller materialer, afholder både lokale og landsdækkende kurser, afvikler konkurrencer og konferencer omhandlende matematikundervisning.

Foreningen samarbejder med flere andre interesseorganisationer for at udvikle fagets matematikindhold i Danmark og lægger pres på politikerne for at forbedre fagets vilkår og for en matematikundervisning baseret på forståelse og interesse.

Som medlem af foreningen modtager du Tidsskriftet MATEMATIK 6 gange årligt med inspiration til undervisning i faget, nyheder og meget mere, og du får 10 % rabat ved køb af Forlaget Matematiks egne udgivelse.

Fra 2018 har lærerstuderende mulighed for gratis medlemskab, hvor de kun har adgang til Tidsskriftet MATEMATIK digitalt. Dette gælder ikke for andre typer af medlemmer.

Indmeld dig her

Indmeldelse almindelig medlem