Fordel  ved medlemskab

Som medlem af Danmarks Matematiklærerforening støtter du foreningens arbejde for at udvikle matematikundervisningen i Danmark.

Foreningen fremstiller materialer, afholder både lokale og landsdækkende kurser, afvikler konkurrencer og konferencer omhandlende matematikundervisning.

Foreningen samarbejder med flere andre interesseorganisationer for at udvikle fagets matematikindhold i Danmark og lægger pres på politikerne for at forbedre fagets vilkår og for en matematikundervisning baseret på forståelse og interesse.

Som medlem af foreningen modtager du Tidsskriftet MATEMATIK 6 gange årligt med inspiration til undervisning i faget, nyheder og meget mere, og du får 10 % rabat ved køb af Forlaget Matematiks egne udgivelse.

Fra 2018 har lærerstuderende mulighed for gratis medlemskab, hvor de både har adgang til Tidsskriftet MATEMATIK digitalt samt modtager bladet analogt 6 gange årligt. Som lærerstuderende får du ligeledes 10% rabat ved køb af Forlaget Matematiks egne udgivelser.

Indmeld dig her

Indmeldelse almindelig medlem