Konference – Nye tendenser i matematikundervisningen

Hvilke nye tendenser skal vi satse på?

”Matematikundervisningen er udfordret af elevernes manglende motivation for faget. De kan ikke altid se meningen. De er ved at drukne i årsplaner, test og mål, som de voksne har styr på, men som de ikke føler sig inddraget i. Skolen er kontrolleret, målrettet og lineær, men eleverne er nysgerrige, undersøgende og zigzag.”

Lis Zacho, Folkeskolens matematikrådgiver, FOLKESKOLEN.DK

Konference og workshops

Danmarks Matematiklærerforening/Forlaget MATEMATIK har udvalgt et par didaktiske tendenser indenfor matematik. På denne konferencer kan du derfor blandt andet blive klogere på Det tænkende klasserum og den undersøgende tilgang.

Vi har valgt at dele workshops op efter målgrupperne indskoling, mellemtrin og udskoling.

Programmet kan ses her

Nye tendenser i matematikundervisningen 28. februar 2024 - tilmelding

Konferencen - Nye tendenser i matematikundervisningen onsdag den 28. februar 2024 kl. 09.00-16.30 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Pris kr. 1.495,00 ekskl. moms. Kun en deltager pr. tilmelding.
Privat skoler/Institutioner uden EAN-Nummer skriver: PRIVAT
Inspirationsmail udsendes 3-4 gange årligt. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at modtage inspirationsmail tilbage.
Danmarks Matematiklærerforening og Forlaget MATEMATIK ApS passer på dine personoplysninger. Du kan læse vores Persondatapolitik her
Scroll to Top