PRØV! SKRIFTLIG

PRØV! SKRIFTLIG

Til den daglige undervisning, differentiering og brobygning.

Programmet understøtter arbejdet med den skriftlige del af m denneatematikundervisningen til 7. – 10. klassetrin.

PRØV! SKRIFTLIG indeholder: alle Undervisningsministeriets skriftlige prøvesæt fra 2010 til i dag, de grønlandske prøvesæt samt brobygningsopgaver til overgangen mellem grundskole og ungdomsuddannelse. Pr. 1.8. 2019 opgavesæt med mere end 1400 delopgaver. Dertil kommer de bearbejdede delopgaver, der er udarbejdet til løsning med digitale værktøjer og som særlige udfordringsopgaver.

Her kan du søge, udvælge og sammensætte de enkelte delopgaver helt frit og uafhængigt af det år, det sæt og den opgave delopgaven tilhører.

Dine elever får adgang til opgaverne ved at logge ind med UNI-Login. De kan herefter kommunikere med dig om løsning, aflevering og eventuelt behov for hjælp. Opgaverne kan tildeles til enkelte elever, grupper og klasser. Du kan differentiere sammensætningen af et opgavesæt til forskellige grupper af elever, så hver elev får den optimale udfordring. Du kan give kommentarer, evaluering, point og karakter efter behov til den enkelte elev.

PRØV! SKRIFTLIG finder du løsningsforslag, pointfordeling og rettevejledninger.

Du kan vælge, hvad dine elever skal arbejde med. Du kan søge på indhold, kompetencer, viden- og færdighedsmål og brug af digitale værktøjer i løsningen samt matematikfaglige indholdselementer.

PRØV! SKRIFTLIG kan du lægge opgaver ind efter eget valg og kopiere og ændre de eksisterende opgaver.

Se denne video - introduktion.


Der gives adgang til PRØV! SKRIFTLIG med UNI-Login.

Pris og licens

Prisen er 350 kr. pr år pr klasse. Der skal betales for alle skolens 8., 9. og 10. klasser.

Der gives 50% rabat ved køb i andet kalenderhalvår.

Bestil her


Scroll to Top