Regnefingre 1 – 6

I serien Regnefingre findes flere små bøger der omhandler matematiske begreber allerede fra børnehaven.  Tanken bag hæfterne er at skabe fokus på den sproglige udvikling i matematik fra børnehaven

Regnefingre 1

I denne bog bliver I introduceret til begrebet “Regnefingre”. Regnefingre er det bærende element i de 20 små regnehistorier. Undervejs i historierne skal eleverne tælle på deres regnefingre. Samtidig skal de også holde fokus på indholdet i historierne. På denne måde er der ikke kun blik for det, der skal tælles, men også på elevernes hukommelse. Regnehistorierne er nemme at tilgå, og til hver historie er der tilknyttet førfaglige begreber samt nogle spørgsmål, der gør det nemt at tale om historierne bagefter. Vi håber, at regnefingre-hæfterne vil være med til at skabe en ny tradition i arbejdet med den sproglige udvikling i matematik. 

Regnefingre 2

Hæftet består af 20 regnehistorier, hvor der indgår tiervenner. Vi har valgt at arbejde med tiervenner da de er gode for elevernes videre arbejde med regnestrategier. Til hver regnehistorie er der tilknyttet en række førfaglige begreber samt spørgsmål til selve indholdet i historien for at styrke den mundtlige dimension i matematikundervisningen.

Regnefingre 3

Hæftet skaber fokus på den sproglige udvikling i matematik allerede fra børnehaveklassen. Hæftet består af 20 regnehistorier indenfor talområdet 1 – 30.

Regnefingre 4

Hæftet skaber fokus på den sproglige udvikling samt opstart på regnestrategier i matematik allerede fra skolestarten. Hæftet består af 20 regnehistorier, hvor der er fokus på pluspar.

Regnefingre 5

Tanken bag hæftet er at skabe fokus på den sproglige udvikling samt opstart på regnestrategier i matematik allerede fra skolestarten.

Regnefingre 6

Tanken bag hæftet er at skabe fokus på den sproglige udvikling, samt opstart på regnestrategier i matematik allerede fra skolestart.

Kan købes i Butikken

Scroll to Top