PRØV! UDFORDRINGER

Til fordybelse og problemløsning.
Differentierede udfordringer i matematik i (7.), 8. 9. og 10.klasse.

PRØV! UDFORDRINGER kræver ingen licens, da materialet er udarbejdet med støtte fra Undervisningsministeriets udviklingsmidler. Adgangen via PRØV! portalen www.prøv.dk  giver brugeren ret til som underviser at gennemse, vælge og sammensætte udfordringer som forberedelse til og brug i sin undervisning samt at tildele dem til elever.

  • Alle opgaver er registreret med metadata. Du kan derfor søge på en række matematiske indholdselementer, fx sværhedsgrad og et bud på klassetrin for det matematiske indhold.
  • Du kan samle udfordringerne i opgavesamlinger, som du tildeler dine elever.
  • Du kan differentiere en opgavesamling, så enkelte elever og grupper af elever får netop de udfordringer, der er målrettet deres behov. Den differentierede tildeling registreres på klasse, gruppe eller elevniveau. Du har altid overblik over din tildeling af opgaver. Ved søgning efter nye opgaver kan du se, hvilke opgaver du tidligere har tildelt.
  • Eleverne logger på med deres Unilogin og de ser kun de opgaver, der er tildelt netop dem.
  • Der er hint, resultat og løsningsforslag til alle udfordringerne. Som underviser bestemmer du, hvornår eleverne skal have adgang til hint, resultat og løsningsforslag.

PRØV! UDFORDRINGER er gratis.

Scroll to Top