Priser og bestilling

Hvem kan købe?

Tilbuddet på TI-Nspire gælder til grundskolens klasser.
Hvis en skole køber til alle skolens 7., 8. og 9. klasser, kan skolens 1.-6. klassetrin også få mulighed for at få stillet TI-NspireCX CAS elevsoftware til rådighed for skoleejede computere uden beregning.
En skole vil typisk modtage 30 licenser til formålet. Hvis en skole har et større antal skoleejede computere som har brug for licenser, er det op til Texas Instruments Holland BV (herefter TI) at godkende og tildele dem. Texas kan i den forbindelse bede om dokumentation.

Licenstyper

  • Der tilbydes 3 forskellige licenstyper. Der er ikke forskel i pris på de forskellige licensmodeller, så længe de indgår i en kommune- eller skoleaftale.
  • VOLumen – et eller flere licensnumre til brug for “x” antal elever – aktivering kræver adgang til internettet.
  • SML – netværksbaseret licensservice/server med “x” antal samtidige brugere, og 30 dages brug på computere uden for skolens netværk.
  • MAL – licensfil kopieres ind i installationsmappen på den enkelte pc – aktivering kræver hverken netværk eller internet.

Lærerlicens

Skoler, som bestiller licenser til et eller flere klassetrin, har mulighed for at modtage varige licenser til alle matematiklærerne på skolen til programmet TI-Nspire CX Premium Teacher Software.

Priser
Alle priser er ekskl. moms

1 licens 175,- pr. elev pr. år
10-29 licenser 140,- pr. elev pr. år
Flere end 30 licenser 130,- pr. elev pr. år
Licenser til et helt klassetrin 110,- pr. elev pr. år
Licenser til tre klassetrin 7.+8.+9.   90,- pr. elev pr. år

Bestilling

For at gennemføre bestillingen af TI-Nspire, skal du udfylde enten en Kommuneaftale eller en Skoleaftale og sende den med stempel og underskrift til Forlaget Matematik som post eller som vedhæftet Pdf-fil til forlagets e-mailadresse.

Så snart aftalen er godkendt sendes en mail med licenser og link til download af program.

Scroll to Top